top of page

 

Wie ben ik :

Mijn naam is Chichi. 

Opleidingen : 

Thailand 

*Een medisch georiënteerde massageopleiding gevolgd aan de Medical Faculty in Bangkok. 

*Indiase opleiding in Ayuraveda hoofd massage.

*Trainingsprogramma, gericht op gezichtsmassage en behandeling. 

Nederland

Bindweefselmassage

 

 

Gevoel en intuïtie :

Anders dan in ‘het Westen’ spreekt men in verschillende Aziatische medisch georiënteerde tradities van vrij stromende energie als uitgangspunt voor een goede gezondheid. Thailand kent een lange traditie in massage die eeuwen geleden is meegekomen met boeddhistische monniken. Ik geef massages vanuit kennis en ervaring, maar ook vanuit gevoel en intuïtie. 

 

Om te weten :

Een massagebehandeling doet u vaak niet voor niets. Een probleem dat zich spontaan aandient, of een slepend probleem dat al tijden speelt is vaak de aanleiding van een bezoek. De eerste- of eerste twee behandelingen kunnen op het moment van de behandeling pijnlijk zijn. Dit gaat uiteraard met u in overleg omdat behandeling en pijnbelasting in balans moeten zijn. Het lichaam moet ook even herstellen van een intensieve massage. Net als dit bij een fysiotherapeut het geval is verschilt de wenselijke tussentijdse duur van twee behandelingen van een paar dagen tot ruim een week. Hierin wordt u ook geadviseerd. 

 

Een standaard (uitstekende) natuurlijke olie is bij de prijs inbegrepen. Bijzondere oliën

zijn tegen meerprijs verkrijgbaar.

 

Vraag ook naar diverse soorten kruidenstempels die gebruikt kunnen worden bij een massages. Deze worden speciaal uit Thailand geïmporteerd.   

 

Ook kunt u voor mij terecht voor een natuurlijke bodyscrub. Ook deze scrub wordt uitgevoerd met een combinatie van speciale natuurproducten.

 

(Met nadruk geen erotische massages!)

bottom of page